Retourneren

Het is mogelijk om producten (met uitzondering van koffie) die online zijn gekocht binnen 14 kalenderdagen na levering te retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Heb je 4,95 bezorgkosten betaald? Dan krijg je de bezorgkosten terug wanneer je de volledige bestelling retourneert.

Met uitzondering van koffie kun je alle artikelen retourneren, op voorwaarde dat het artikel in originele staat is, onbeschadigd is en niet valt onder de uitzonderingen. Houd hierbij rekening met het volgende:

  • Wanneer je een product wilt retourneren, moet je ervoor zorgen dat het onbeschadigd is en dat alle meegeleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Henry’s Coffee worden geretourneerd.
  • Tijdens de bedenktijd van 14 dagen moeten de te retourneren producten zorgvuldig worden behandeld, inclusief de verpakking. Het principe is dat de producten alleen mogen worden behandeld en geïnspecteerd zoals dat in een fysieke winkel zou gebeuren.

WELKE ARTIKELEN KAN IK NIET RETOURNEREN?

  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Producten die kunnen bederven of verouderen, waaronder vers gebrande koffiebonen.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?
1) Indien je een product wenst te retourneren, vragen wij je eerst contact met ons op te nemen voor het aanmaken van een retourlabel. Stuur ons hiervoor een e-mail met daarin de volgende informatie:

  • Ordernummer (deze vind je terug in de orderbevestigingsmail die je bij aankoop hebt ontvangen)
  • e-mailadres
  • Informatie over welk(e) product(en) je wenst te retourneren

2) Doe het artikel of de artikelen in de Henry’s Coffee doos of een andere stevige doos en plak deze dicht. Vervolgens kun je het retourlabel printen en op de doos plakken. We raden je aan om het oude verzendlabel te verwijderen of het retourlabel er overheen te plakken voordat je het pakketje retourneert. Overhandig je retour vervolgens bij een PostNL servicepunt.

3) Wij storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. Je ontvangt de terugbetaling van het aankoopbedrag op dezelfde manier als de wijze waarop je de betaling hebt gedaan bij aankoop. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de producten voor jouw rekening zijn en deze zullen worden verrekend met het terug te storten bedrag.

Door gebruik te maken van bovenstaand retourproces, maak je in principe al gebruik van je herroepingsrecht. Maar herroepen is ook mogelijk via het Europees modelformulier (Word-document) voor herroeping. Na het herroepen van je bestelling heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.