De beste koffie voor jouw klanten en medewerkers

Koffie, trainingen, advisering en relatiegeschenken

"Een goed gezette cappuccino geeft toch een andere vibe dan de standaard kantoorkoffie."

Voor horeca en bedrijven

Met fantastische koffie kan je klanten en medewerkers kopje na kopje, laagdrempelig in de watten leggen. Het is een visitekaartje en relaties zullen je herinneren aan de heerlijke koffie. We leveren onze koffiebonen aan een heel aantal horecabedrijven, zoals restaurants en koffietentjes. Daarnaast hebben we klanten die geen directe link hebben met koffie. Deze bedrijven kiezen simpelweg voor écht goede koffie. Heerlijk voor relaties en voor zichzelf.

Specialty coffee = de beste koffie

Bonen van Henry’s Coffee zijn altijd vers en altijd licht gebrand, waardoor de koffiebonen hun natuurlijke aroma’s behouden. Al onze koffie is Specialty koffie. Zo weet je zeker dat je altijd koffiebonen krijgt van de allerhoogste kwaliteit. En dat proef je! Hier kan je meer lezen over Specialty Coffee en de superieure smaak van deze koffiebonen.

koffiesample

Henry's Coffee voor wholesale proeven?

Iedere horecazaak of ander bedrijf is uniek en daarom kijken we altijd samen wat het beste werkt voor jouw situatie op het gebied van volume en afname. We brengen onze bonen graag zelf naar onze klanten, dus afnemers in Amsterdam kennen we vaak persoonlijk. Maar ook klanten buiten Amsterdam verdienen onze aandacht en kunnen daarom rekenen op de lekkerste koffie en de beste service. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking. Bel of mail vooral als je vragen hebt, of als een keer wilt proeven van Henry’s Coffee voor wholesale.

Baristatrainingen

We geven ook trainingen op locatie en vinden dat altijd weer een feestje om te doen. Je kan ons bijvoorbeeld inhuren om jou of je medewerker(s) de kneepjes van het vak te leren voor je horecazaak. Daarnaast geven we ook trainingen bij bedrijven als ontspannen activiteit met het team.

We komen namelijk nog te vaak op kantoren waar een prachtig espressoapparaat staat, waar vervolgens bijna niemand echt goed mee overweg kan. Hoe leuk is het als je in de toekomst al je klanten cappuccino met latte art kan aanbieden? En dat je de heerlijkste koffies kan zetten voor je collega’s? Dat geeft toch een andere vibe dan de standaard kantoorkoffie.

Advisering aanschaf espressomachine

Heb je nog geen espressomachine, maar zou je dit wel graag willen? Dan helpen we je graag met het vinden van het meest geschikte apparaat. Leidend daarbij is de situatie van jouw (horeca)bedrijf. Op basis van alle wensen en behoeften krijg je van ons advies over welke espressomachine(s) geschikt is/ zijn voor jouw unieke situatie. Vervolgens doen we een voorstel en krijg je van ons een offerte. Doordat we een samenwerking hebben met diverse espressomachine fabrikanten kennen we de machines goed en weten we waarop we moeten letten. Zo helpen we jou aan de best passende machine voor jouw onderneming.

Koffiecadeau voor klanten, relaties en medewerkers

Geweldige koffie leent zich perfect als relatiegeschenk: ze zullen iedere keer aan je denken tijdens het zetten en drinken van de door jouw gekozen koffie. Veel zetmethoden zien er ook aantrekkelijk uit, zoals bijvoorbeeld de French Press, de Moka Pot en de V60. Combineer deze bijvoorbeeld met onze Specialty koffie en een eenvoudige bonenmaler voor een compleet pakket. Wij voegen de juiste werkbeschrijving toe en maken er een extra mooi pakket van. Zowel leuk om te geven, als om te krijgen!

Henry’s Coffee is er ook voor jouw (horeca)bedrijf

Wil je meer weten over onze producten, of trainingen? Of heb je een andere vraag? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee.

contact